Lady Gaga riisui kaiken – poseeraa alastomana Voguen kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tullut tunnetuksi toisinaan hyvinkin omintakeisesta tyylistään, vaikka viime vuosina hän onkin edustanut usein hieman hillitymmissä vaatteissa. Viime aikoina laulaja-lauluntekijä on laajentanut ammattejaan näyttelijäksi, sillä häntä kiinnostaa nyt kovasti valkokankaalla esiintyminen.

Tällä kertaa poptähti on kuitenkin riisunut kaiken ja hän poseeraa alastomana Vogue-lehden brittiversion sivuilla. Lehden kansikuvassa hänet nähdään juhlavassa iltapuvussa, jonka kaula-aukko ei jää ainakaan liian pieneksi. Sisäsivuilla asut ovat saaneet jäädä kaappiin ja Lady Gaga nähdään ilman vaatteita.

Taannoin 155-senttinen Lady Gaga nähtiin kävelemässä New Yorkissa Pleaser-merkin Inifinity 1020 -saappaissa, joiden korkojen pituus on lähes 23 senttiä. Lady Gaga asteli saappaissaan New Yorkin kävelykatuja pitkin tyynesti ja rauhallisesti. Tähden päällä nähtiin myös Magda Butrymin yli tuhannen dollarin arvoinen musta mekko ja Dita-merkin Day Tripper -aurinkolasit.