Tony Halmeesta tehdään elokuva – ilmestyy jo ensi vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuotantoyhtiö Danish Bear Productions on aloittanut hankkeen, jossa tehdään elokuva vuonna 2010 itsemurhaan menestyneestä showpainijasta ja kansanedustajasta Tony Halmeesta. Elokuva esitetään ensi vuonna ja se on nimeltään Viikinki.

– Lauri Anssi Moilasen ja Olli Vuokon ohjaama pitkä dokumenttielokuva kertoo Tony Halmeesta, miehisyydestä ja populismista. Elokuva näyttää kuinka Tony Halme loi itsestään myyttisen, yltiömaskuliinisen hahmon, Viikingin, joka jätti jälkensä suomalaiseen politiikkaan ja sielunmaisemaan, tuotantoyhtiö tiedottaa.

Tony Halme nousi koko kansan tietoisuuteen Gladiaattorit-ohjelman kautta vuonna 1993. Hänet valittiin kansanedustajaksi vuonna 2004. Viikinki-elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuonna.