Lapsen Transformers-naamiaispuku hämmästyttää – muuttuu robotista autoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piirretyistä, elokuvista ja leluhyllyiltä tutut Transformers-robotit kykenevät muuttumaan autoiksi ja muiksi kulkuneuvoiksi. Transformers-teemaisia naamiaisasuja suunnitellessa muuntautumiskyvyn toteuttaminen on haastavaa, mutta ei suinkaan mahdotonta.

Viraalina levinneellä videolla esitellään erään yhdysvaltalaisen lapsen Bumblebee-naamiaisasua. Sen ansiosta lapsi voi esittää paitsi robottia, myös keltaista autoa joksi se muuttuu.

Lapsen vanhemman mukaan kotitekoisen Transformers-asun valmistaminen ei ollut helppoa, vaikka materiaalit kustansivat alle 50 dollaria. Naamiaisasun työstämiseen kului yhteensä yli 40 työtuntia. Vanhemman mukaan puvun luominen oli kuitenkin hänen viisivuotiaan lapsensa ilmeen näkemisen arvoista.