Devin Brugmanin kaula-aukko haki vertaistaan – näinkin voi lounaalle pukeutua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia. Tällä kertaa Devin on esitellyt uusia tuotteitaan yhdessä ystävänsä kanssa.

Usein biksuissa poseeraava kurvikas kaunotar on nyt suunnannut käymään lounaalla, jossa asun tulee olla hieman uimarantaa peittävämpi. Kaula-aukossa Brugman ei kuitenkaan säästellyt, sillä hänen rintavakonsa nousi väkisinkin asuvalinnassa pääosaan.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.