Realitytähti Lala Kent jätti miehensä – syyttää uskottomuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemän kuukauden ikäisen Ocean-tyttären äiti ja realitytähti Lala Kent on sinkku. Hän on eronnut kolmen vuoden pituisesta parisuhteestaan ja kihlatustaan Randall Emmettista.

Viisikymppisen Emmettin on kerrottu pettäneen Kentiä hiljattain Nashvillen matkalla ollessaan. Lala Kent on sittemmin nähty katsomassa asuntoja Los Angelesin Santa Monicassa äitinsä ja tyttärensä kanssa. Nainen on myös bongattu Kaliforniassa lukuisista paikoista ilman kihlasormustaan.

Randall Emmett on puolestaan pakoillut mediaa ja nähty hiljattain puhumassa intensiivista 20 minuutin puhelua Los Angelesissa sijaitsevan kiinteistön takapihalla. Randall Emmettiä on kuvailtu kautta aikojen raikulipojaksi, Page Six uutisoi.