SK: Jasper Pääkkönen oli ehdolla uuden Bondin pahikseksi – tapasi ohjaajan Lontoossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa uraa tehnyt suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen on paljastanut olleensa ehdolla tuoreen Bond-elokuvan, No Time to Dien pahiksen näyttelijäksi. Hän kävi tapaamassa ohjaaja Cary Joji Fukunagaa Lontoossa asian tiimoilta. Asia ilmenee Suomen Kuvalehden tuoreesta artikkelista.

– Ohjaaja tapaa kourallisen näyttelijöitä, jotka ovat valikoituneet aiempien näyttöjen perusteella, Pääkkönen paljasti.

Jasper Pääkkönen oli ehdolla No Time to Dien pääpahikseksi näyteltyään Spike Leen Blackkklansman-elokuvassa Ku Klux Klanin jäsentä. Pääkkönen oli keskustellut Fukunagan kanssa muun muassa rakennuttamastaan ja rahoittamastaan saunasta. Lopuksi ohjaaja kertoi visioistaan Bond-pahiksen suhteen.

Pääkkönen kertoi nähneensä poistuttuaan odotushuoneessa Bohemian Rhapsody -tähti Rami Malekin ja epäilleensä roolin menevän kuitenkin tälle. Epäilys osui oikeaan. Bond-pahis Lyutsifer Safinin roolissa nimittäin nähtiin lopulta Rami Malek.