Tanhupallo opasti ministeri Saarikkoa: ”Voit soittaa Marialle ja haukkua sen Sannan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Putous-ohjelmasta aikoinaan jättisuosioon noussut ja ohjelmassa Vuoden sketsihahmoksi valittu Tanhupallo nähdään parhaillaan oman ohjelmansa tähtenä. Edelleen myös sosiaalisessa mediassa videoitaan julkaiseva sketsihahmo kerää televisiokatsojia ruutujen ääreen Tanhupallon oma ohjelma -nimisessä ohjelmassa.

Näyttelijä Kiti Kokkosen rakastettu roolihahmo on nyt tavannut ministeri Annika Saarikon, jonka kanssa hän keskusteli muun muassa Sanna Marinin hallituksen sisäisistä kemioista. Tanhupallon neuvo ministerille ristiriitojen ratkaisemiseksi oli melko yksinkertainen.

– Sä voit tehdä samalla tavalla kuin mun äiti, että jos sulla on sen Sanna kanssa riita, niin sitten sä voit soittaa Marialle ja haukkua sen Sannan. Sä voit aina niin kuin jollekin muulle selän takana valittaa, niin sitten sä saat pois ne höyryt ja kaikki on taas hyvin, Tanhupallo opastaa Saarikkoa.