Silikonirintainen kurvitar takkatulen loisteessa – kuin aikuisviihdelehden sivuilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen silikonimalli Mary Madison Love on saavuttanut seuraajia Instagramissa pallomaisen povensa ansiosta. Nainen kertoo työskentelevänsä mallina, joten kameran edessä keimailu on olennainen osa hänen päivärytmiään.

Nyt Mary Madison Love on nyt julkaissut kuvan Instagramiin, jossa hän näyttää poseeraavan mustissa alusvaatteissa takkatulen ääressä. Naisen valtava povi ei mahdu yläosan sisään, vaan osa hänen rinnoistaan jää auttamattomasti alusvaatteen ulkopuolelle.

Plastiikkakirurgiaan turvautuneen naisen rinnat ovat kuin koripallot. Hän julkaisee runsaasti materiaalia Instagramiin ja saa ylistäviä kommentteja faneiltaan. Hänellä oli alkuperäisellä tilillään miljoona seuraajaa. Nyt hän joutui perustamaan uuden tilin ja seuraajia on 90.500 kappaletta.