Sisarvaimot-sarjan Christine Brown erosta: ”Vain ajan kysymys”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Ohjelman tähtien avioliiton on kerrottu rakoilleen jo vuosien ajan, mutta nyt julkisuuteen on paljastettu Christine Brownin ottavan avioeron. Hän on kertonut päätöksen olleen seurausta pitkältä ajalta.

– Kiitos tuestanne, että jätän kodyn. Tämä oli vain ajan kysymys ja minusta tuntuu, että olen paljon parempi ihminen avioeron jälkeen, mitä olen koskaan aiemmin ollut. Elämä on upeaa, enkä tiennyt, että elämä voi olla näin yksinkertaista, Christine Brown kertoi faneilleen Cameo-palvelun välityksellä.

Christine Brown oli Kodyn kolmas vaimo. He avioituivat vuonna 1994. Kody oli jo aiemmin naimisissa Merin kanssa vuodesta 1990 ja Janellen kanssa vuodesta 1993. Kaikki he ovat nyt noin viisikymppisiä. Robyn tuli perheeseen vuonna 2010 ja hän avioitui Kodyn viralliseksi vaimoksi vuonna 2014. Kaikki muut liitot muuttuivat tällöin spirituaalisiksi liitoiksi ja Kody joutui ottamaan avioeron Meristä, vaikka he jatkoivatkin hengellistä liittoaan. Fanit otaksuvat, että Meri on seuraava, joka jättää Kodyn.