Alessandra Ambrosiolla vain olkaimet rintojen peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan. Jo pari vuotta sitten eläköitynyt supermalli nähdään yhä edelleen usein upeissa mallikuvissa.

Alastomana C Magazine -lehden sivuilla äskettäin aurinkoa palvonut kaunotar nähdään nyt keikistelemässä upeassa kuvassa, jossa hänellä on jalassaan mustat nahkahousut ja ylävartalon peittina erittäin niukka uimapuku. Alessandran rintojen peittona on vain uimapuvun kapeat olkaimet, joten rannalla tuskin tätä asukokonaisuutta nähdään.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.