Huhhuh! Hurjapää loikki hyppykepillä viiden auton yli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyppykepin käyttö ei ole kaikille vain hauskaa satunnaista viihdykettä, sillä kyseessä voi olla myös taitoa vaativa ja hurja extreme-harrastus. Yksi maailman tunnetuimmista hyppykeppiharrastajista on floridalainen Tyler Phillips.

Yhdysvaltalaiseen XPOGO-joukkueeseen kuuluva Tyler Phillips suoriutui taannoin hurjasta haasteesta. 21-vuotias extreme-harrastaja loikki hyppykepillä peräti viiden vierekkäin parkkeeratun taksin yli Lontoossa. Autot olivat lähes kaksi metriä korkeita ja 1,6 metriä leveitä.

Philipsillä oli suuria paineita, sillä miehen joukkuetoveri ja edellisen ennätyksen rikkoja Dalton Smith mursi nilkkansa ennen kuin hän ehti itse yrittää tempausta. Philips tuli lopulta rikkoneeksi suorituksellaan maailmanennätyksen.