Lenkkeilijä huomasi talon palavan – varoitti ovikellokameran välityksellä ja pelasti lemmikit

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lenkkeilemässä ollut hyväntekijä on julistetu sankariksi Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän pelasti Scotts Valleyssa asuvan perheen lemmikit palavasta kodista ja piti nopealla toimillaan huolen siitä, ettei palo levinnyt laajemmalle alueelle.

Lenkillä ollut mies huomasi omakotitalosta nousevan savua 6. marraskuuta. Hän soitti talon ovikelloa, mutta kukaan ei avannut ovea. Lopulta talossa asuva Courtney Polito kuitenkin vastasi miehelle ovikellokameran vältyksellä.

Lenkkeilijä kertoi talosta nousevan savua, ja omistaja tajusi myös palohälyttimien olevan päällä. Polito antoi lenkkeilijälle ulko-oven koodin jotta tämä pystyi pelastamaan sisältä perheen kaksi mäyräkoiraa, lemmikkijäniksen ja kissan. Inside Edition -sivuston mukaan Politot haluavat kiittää kotinsa ja lemmikkieläimensä pelastanutta miestä, jonka henkilöllisyys jäi tuntemattomaksi.