Etsintäkuulutettu löytyi – paksu maalikerros paljasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pidempään etsintäkuulutettuna ollut Keeta Neville on pidätetty Yhdysvaltojen Virginian osavaltiossa Norfolkin kaupungissa. Hän oli aiheuttanut häiriötä ja tunkeutunut kielletylle alueelle. Poliisit löysivät naisen nopeasti ilmotuksen jälkeen.

Neville oli yltäpäältä maalissa. Naisen pidätyskuva leviää parhaillaan viraalina netissä. The Smoking Gunin mukaan 34-vuotias nainen oli etsintäkuulutettu useista eri rikoksista ennen kiinnijäämistään.

Hänestä on tehty pidätysmääräys muun muassa viidestä lainvalvontaviranomaisiin kohdistuvasta pahoinpitelystä. Lisäksi naisen rikosrekisterissä on maininta häiriökäyttäytymisestä, varkaudesta, sopimattomasta käytöksestä, halveksumisesta, tunkeutumisesta ja alkoholin ostamisesta alaikäiselle. Syytä pidätyskuvassa olevalle maalikerrokselle ei tiedetä.

Poliisi