Yllättävä tilanne raivohuoneessa – peura ilmestyi mylläämään paikkoja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raivohuoneet ovat paikkoja, joissa asiakkaat voivat maksua vastaan tuhota erilaisia esineitä. Taannoin Yhdysvaltojen New Yorkissa sijaitsevaan raivohuoneeseen saapui purkamaan stressiä yllättävä taho.

Syracusen iSmash-keskuksessa todistettiin sunnuntai-iltana odottamatonta välikohtausta. Raivohuoneen ikkunan läpi juoksi vauhkoontunut peura. Se herätti hämennystä ryntäilemällä ympäri kiinteistön odotusaulaa.

Välikohtaus tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi valvontakameran toimesta. Raivohuoneen omistaja Steven Shortino kertoo CNY Central -sivustolle peuran saaneen haavoja rynnätessään sisään, mutta hänen mukaansa eläin vaikutti olevan muuten kunnossa sen poistuessa lopulta paikalta.