Janni Hussi poseerasi näyttävästi paljussa – toinen kuva paljasti totuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Janni Hussi ja hänen kihlattunsa Joel Harkimo kertovat arjestaan suurelle joukolle seuraajia sosiaalisessa mediassa. Janni on viime aikoina toiminut juontajana niin televisiossa kuin radiossakin, ja äskettäin hän ryhtyi myös yrittäjäksi hieronta-alalle.

Nyt Hussi on kuitenkin suunnannut viettämään hyvin ansaittua rentouttavaa lomaa Ruotsiin. Länsinaapurista hän kävi nautiskelemassa japanilaisessa kylpylässä, jossa hän poseerasi upeassa kuvassa paljussa. Kuvassa Jannin ja paljun taustalla näkyy silmiähivelevän kaunis iltataivas. Toisessa kuvassa Hussi paljasti, että kuvaa otettaessa paljussa ei ollut vielä lainkaan vettä.

Janni paljasti äskettäin sosiaalisessa mediassa, että hänet on kiinnitetty näyttelijäksi suosittuun Syke-televisiosarjaan. Hussi kertoi paljastaneensa asian kuvien kera, jotta asiasta ei syntyisi vaikutelmaa salaisuudesta. Mitä ilmeisimmin Janni on näytellyt sarjassa jo pitkään, joten uusi ura on pysynyt odottamattoman hyvin salassa tähän saakka.

– Ensihoidosta päivää! Näihin kamppeisiin ja Syke -maailmaan oon sukeltanut kuluneen vuoden. Onpa kunnia saada olla osana Syke perhettä! Tämmönen dynamic duo olis siis tulossa Sykkeen uudelle kaudelle joka starttaa tammikuussa, Janni Hussi kirjoittaa.