Perhe vaatii hautaustoimistolta kymmenien miljoonien korvauksia – hautaan päätyi väärä henkilö

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronaan kuolleen vanhuksen perhe on nostanut oikeustoimet Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa toimivaa hautaustoimistoa vastaan. Korvauksia toimistolta vaativan perheen mukaan hautaan päätyi väärä vainaja.

Sadie Williamsin kuoltua elokuussa 87-vuotiaana naisen perhe sopi Joseph A. Slinger-Hasgill -hautaustoimiston kanssa hänen hautaamisesta aviomiehensä viereen. Vainajan lapset huomasivat jo hautaustoimistossa arkussa olevan väärä nainen. Asian alkuun kiistänyt hautaustoimisto myönsi sekaannuksen vasta kolme päivää myöhemmin, jolloin hautajaiset oli jo pidetty.

Kanteessa hautaustoimiston kuvaillaan syyllistyneen henkistä kärsimystä aiheuttaneeseen törkeään huolimattomuuteen. ABC 7 -uutissivuston mukaan Williamsin perhe vaatii hautaustoimistolta korvauksia yhteensä 88 miljoonan dollarin eli noin 78 miljoonan euron edestä.