Natalia Borges esitteli karvaturriaan biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vieläkään paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa.

Tällä kertaa suosittu brassimalli on poseerannut biksuissa huvijahdin kannella ja esitellyt suloista karvaturriaan seuraajilleen. Rakas lemmikki ei nimittäin väisty emäntänsä viereltä edes lomamatkoilla.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.