Ällistyttävä video: Nainen pyysi karhua sulkemaan ulko-oven – eläin totteli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Villitkin eläimet oppivat toisinaan avaamaan ovia. Hieman harvinaisempaa on se, että eläimet oppivat myös sulkemaan niitä. Tuoreella viraalivideolla todistetaan yllättävää tilannetta, jossa oven käyttö sujuu karhulta käskystä hämmästyttävän hyvin.

Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuvan Susan Kehoen videolla hänen kotinsa ulko-oven takana odottelee karhu. Nainen ei kuitenkaan vaikuta juurikaan yllättyvän asiasta. Kyseessä onkin selvästi tuttu vieras.

– Herra karhu, sulkisitko oven, kiitos?, Kehoe kysyy.

Karhu tekee yllättäen työtä käskettyä. Karhu nimittäin tarttuu ovenkahvaan sullaan, ja vetää oven lopulta onnistuneesti kiinni. Kehoe toteaakin Youtubessa karhujen olevan melkoisen älykkäitä.