Vain Elämää: Pelastakaa Lapset -erikoisjaksossa teemana suomalaislasten toivo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronaviruksen aiheuttama pitkittynyt poikkeustilanne on lisännyt entisestään lasten eriarvoistumista ja syrjäytymisriskiä Suomessa. Yhä useammat lapsiperheet ovat joutuneet turvautumaan ulkopuoliseen apuun. Avulla voi olla suuri merkitys lapsen koko loppuelämään. Siksi Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakson teemana on toivo.

Perjantaina 3. joulukuuta kello 20.00 esitetään Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso, jossa tähtiartistit tutustuvat lapsiin ja nuoriin, joita Pelastakaa Lapset auttaa lahjoittajien ja vapaaehtoisten tuella. Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, ABREU, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela tutustuvat jaksossa Pelastakaa Lasten työhön. Jaksossa nähdään koskettavia kohtaamisia, kun artistit tapaavat apua saaneita lapsia ja perheitä.

– Korona-aika on osoittanut, että kuka tahansa meistä voi ajautua siihen tilanteeseen, että tarvitsee apua. Tämä kriisi on myös näyttänyt, että suomalaiset auttavat toisiaan hädän hetkellä. Siksi me haluamme tällä Vain elämää -jaksollamme kertoa, kuinka suuri merkitys pienelläkin avulla voi olla lapsen elämään, Pelastakaa Lasten kampanjapäällikkö Mari Asu sanoo.