Kohukaunotar Nicole Zavala herutteli – biksut kuin pelkkää narua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avoimesti huomiota janoava ja sen vuoksi ulkonäköään kirurgisesti muokkaava Nicole Zavala tekee mitä tahansa saadakseen seuraajia sosiaalisessa mediassa. Hän on saanut pikkujulkkiksen statuksen kotimaassaan Yhdysvalloissa ja tekee satunnaisia juontokeikkoja sekä esiintyy realityohjelmissa.

Viimeisin Instagramin kuvakollaasi esittelee asun, joka peittää hädin tuskin hänen strategiset paikkansa. Naisella on narumainen vaatetus ja vyötärön ympäri menevä koru. Toivottavasti talon lämmitys on kunnossa, koska asu on sama kun kekkuloisi ilman vaatteita.

Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä 100.000 dollaria. Hänen kauneusleikkauksensa ovat menneet lähipiirin mukaan jo överiksi, vaikka alunperin naisen tarkoituksena oli vain hieman korjailla ulkonäköä. Kerroimme aiemmin hänen äitinsä kauhistuneen, kun näki Nicolen kiristäneen silmäluomiaan. Kuten moni muukin plastiikkakirurgian turvin itsetuntoaan kohottava, on myös Nicole ollut aiemmin koulukiusauksen uhri.