Pate Mustajärvi mukaan Tampereen Raskasta Joulua -konserttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo perinteeksi muodostunut Raskasta Joulua -kiertue tuo jälleen joululaulujen heavy-versiot konserttiareenoille eri puolilla Suomea. Solistikaartissa nähdään myös paikkakuntakohtaisia vahvistuksia.

Tänä vuonna Tampereen uudella solistien joukkoon liittyy todellinen suomirockin legenda, Pate Mustajärvi. Raskasta joulua -konsertti järjestetään Tampereella 17. joulukuuta upouudella Nokia-areenalla.

– Monenmoisissa pikkujouluissa on vuosien varrella tullut oltua, mutta nyt mennään kyllä isolla! Enpä äkkiä keksi parempaa tapaa päästä joulutunnelmaan, Mustajärvi hehkuttaa.

Raskasta joulu -solisteina toimivat tänä vuonna muun muassa metallikonkari Marko Hietala, Tarot-tähti Tommi Salmela, Charon-yhtyeen laulaja JP Leppäluoto, Sonata Arctican Tony Kakko, Battle Beast -laulaja Noora Louhimo ja Amaranthe-solisti Elize Ryd. Konserttikaupungit ja kaupunkikohtaiset esiintyjät ovat nähtävillä kiertueen kotisivuilla.