Realitytähti sairaalaan – myrkyllinen hämähäkki puri yöllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kate +8 -realitysarjasta tuttu kahdeksan lapsen isä Jon Gosselin on joutunut sairaalaan. Aavikkohämähäkki Loxosceles reclusa oli purrut miestä jalkaan yön aikana. Miehen jalka turposi kaksinkertaiseksi myrkyllisen pureman johdosta.

– Olin DJ-keikalla Philadelphiassa viikonloppuna, jonka jälkeen nautin ensimmäisestä sinkkuviikonlopustani. Heräsin aamulla ja kaaduin takaisin sänkyyn. Tunsin jalassani todella pahaa kipua, Gosselin kertoo The Sunille.

Hän raahautui autoonsa ja ajoi sairaalaan. Hänen ensimmäinen ajatuksensa oli ollut, että mitähän ihmettä oli tapahtunut. Lääkäri totesi miehen jalan tilan johtuvan aavikkohämähäkin puremasta. Gosselin tilasi kotiinsa myrkyttäjän, koska kyseisen lajin purema voi johtaa jopa kuolioon.