Emmanuelle Chriqui kurvikkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen televisiotähti Emmanuelle Chriqui muistetaan erityisesti roolistaan suositussa Entourage-sarjassa. Neitokainen on sittemmin nähty elokuvissa, kuten 13, Elektra Luxx ja 5 Days of War. Viime vuosina Emmanuelle on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hänet on nähty hyvin harvakseen eri tilaisuuksissa.

Nyt Emmanuelle Chriqui nähdään esittelemässä upeaa vartaloaan rannalla, jossa hän on palvonut aurinkoa kurvikkaana. Vihreisiin biksuihin sonnustautunut kaunotar kertoo saaneensa tuoreimmat kuvauksensa viimein valmiiksi ja juhlistaa sitä nyt rentoutumalla rannalla.

Kanadalaissyntyinen Emmanuelle syntyi Montrealissa marokonjuutalaisille vanhemmille. Hän kuuli aikoinaan edesmenneeltä äidiltään oikein menneen ennustuksen, että tyttärestä tulee näyttelijätär. Sittemmin Chriqui on näytellyt muun muassa Adam Sandlerin ja Beyoncen kanssa menestyselokuvissa.