Mies suuttui teineille – kärvensi liekinheittimellä heidän autoaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

57-vuotiaan miehen ja hänen naapureidensa välinen erimielisyys pysäköinnistä johti vaaralliseen välikohtaukseen Yhdysvaltojen Floridassa. Gainesvillessä asuva Andre Abrams ampui liekinheittimellä naapurissaan asuvien nuorten autoa.

Abramsin naapurissa asuva 16-vuotias tyttö oli tapahtumahetkellä autossa kahden ystävänsä kanssa, mutta kolmikko onnistui pakenemaan ajoneuvosta ehjin nahoin. Tytön äidin mukaan Abrams on ennenkin uhkaillut naapureitaan liekinheittimellä. Hänet on myös tuomittu kahdesti perheväkivallasta.

Abramsia syytetään aseellisesta ja tappoaikeissa tehdystä törkeästä pahoinpitelystä. Mies myönsi viranomaisille ampuneensa liekinheittimellä autoa kohti pitkään jatkuneen riidan seurauksena, mutta kiisti yrittäneensä satuttaa teinejä. Poliisin mukaan liekit osuivat 1,5 metrin päähän nuorista heidän paetessaan autosta.

Tapauksessa käytetty ase oli CBS-uutissivuston mukaan X Products LLC -yhtiön XM42-liekinheitin. Yhtiön tuotteet ovat laillisia kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa kahta lukuunottamatta. Ostajien täytyy todistaa yhtiölle heidän rikosrekisterinsä olevan puhdas.