Vaimonsa muroihin heroiinia kaatanut tuomittiin elinkautiseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Jason Harris tuomittiin taannoin vaimonsa murhasta. Hän myrkytti vuonna 2014 Christina-vaimonsa tarjoilemalla tälle kulhollisen muroja, joihin hän oli naisen tietämättä lisännyt tappavan annoksen heroiinia.

Kuolinsyyntutkija oli luokitellut Christinan kuoleman alun perin vahingossa tapahtuneeksi huumeiden yliannostukseksi. Naisen perhe kuitenkin vannoi, ettei Christina ollut käyttänyt huumeita. Heroiinista ei löydetty merkkiäkään esimerkiksi häneltä peräisin olleessa pakastetussa äidinmaidossa.

Jason Harris sai vaimonsa kuoleman jälkeen 120 000 dollarin edestä vakuutusrahoja. Häntä vastaan nostettiin syyte murhasta vuonna 2019. Jason todettiin syylliseksi marraskuussa, ja hänet on Fox 2 -uutissivuston mukaan sittemmin tuomittu teosta elinkautiseen vankeusrangaistukseen.