Sandra Kubicka nousi paljusta – upea kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar. Ja vieläpä perheenäiti, joka lienee vähintään yksi planeetan kuumimmista.

Nyt Sandra on julkaissut todellisen herutusvideon sosiaalisessa mediassa. Videolla hän nauttii lämpimästä paljusta, kunnes päättää nousta siitä videon tallentaessa tilanteen. Ei ole ihme, että video on saanut suuren suosion sekä Sandran fanien että muidenkin keskuudessa.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.