Satakiloiset siskot -sarjan Tammy laihduttaa – kokeilee vesijumppaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sairaalloisen ylipainoinen Tammy Slaton on toinen Satakiloiset siskot -sarjan tähdistä. Nainen on yrittänyt pudottaa painoaan vuosien ajan, tässä kuitenkaan onnistumatta. Hän vietti hiljattain muutaman kuukauden klinikalla vieroitushoidossa ja laihtui 27 kiloa.

Tammyn elintavat ovat epäterveelliset ja hän joutui palkkaamaan itselleen avustajan. Tisa-niminen hoitaja yrittää pitää Tammyn raiteillaan ja kannustaa asiakastaan liikkumaan. Nyt he ovat osallistuneet yhdessä vesijumppaan.

Tammy on ryhmän nuorin, mutta hänellä on eniten vaikeuksia toteuttaa liikesarjoja. Jumppaamisen sijaan Tammy nauttii vedessä lillumisesta ja siitä, että hän tuntee olonsa kevyeksi. Hän painaa 290 kiloa, joten altaasta nousemisen jälkeen iskee väsy ja mielipaha siitä, että liikkuminen on taas hankalaa.