Lala Kent pöyristyi: Exän antama kihlasormus olikin rihkamaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alle vuoden ikäisen Ocean-tyttären äiti ja realitytähti Lala Kent on sinkku. Hän on eronnut kolmen vuoden pituisesta parisuhteestaan ja kihlatustaan Randall Emmettista. Nyt on paljastunut, että Emmett on kaikkea muuta kuin rikas tuottaja.

Todellisuudessa mies on köyhä kuin kirkonrotta. Hän on 50 Centille velkaa miljoona dollaria. Nyt mies on jäänyt kiinni rihkamasormuksella kosimisesta. Emmett oli väittänyt Kentille, että sormus on 150.000 dollarin arvoinen. Todellisuudessa sormuksen arvo on mitätön, eikä timantti ole aito.

Lala Kent mainosti äskettäin myös vibraattoria sanoilla, että se on tarjonnut hänelle parempaa seksiä kuin yksikään mies vuosikausiin. Viisikymppisen Emmettin kerrottiin pettäneen Kentiä taannoin Nashvillen matkalla ollessaan. Lala Kent on tehnyt miehestä paljastuksia omassa Give Them Lala -podcastissaan.