Cheyenne Järvinen rohkeissa kuvissa: ”Mikä paljaissa pakaroissa ärsyttää?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Helsinki -kilpailuista vuosia sitten julkisuuteen ponnistanut ja taannoin elämänmuutoksen tehnyt kohukaunotar Cheyenne Järvinen tunnetaan nykyisin lähinnä upeista kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Fitness-kilpailuihin valmistautuva tuleva liikunnanohjaaja on viime aikoina aiheuttanut keskustelua somekuvillaan.

Nyt julkkiskaunotar esittelee lyhyen ajan sisällä jo toistamiseen pakaroitaan auliisti sosiaiaalisen median seuraajilleen. Samalla hän pohtii vuoden toiseksi pimeintä päivää ja toteaa olevansa valon ihminen ja nauttivansa hiljalleen pitenevistä päivistä. Taannoin Cheyenne kommentoi pakararakuviensa saamaa palautetta.

– Mikä paljaissa pakaroissa ärsyttää? Miksi naisen paljaat pakarat ärsyttävät, vihastuttavat jopa halveksuttavat? Tervetuloa elämääni naisena. Elämään, jossa tekemiseni liitetään automaattisesti joko miehiin liittyväksi tai toimintaani pidetään muutoin typeränä ”tyttöjen juttuna”, jota vähätellään ja pidetään vähäjärkisenä, Cheyenne Järvinen kirjoitti aiemmin.

– Halu postata itsestä omasta mielestään onnistuneita kuvia Instagramiin, joka perustuu juurikin kuvien jakamiseen. Yllättävää vuonna 2021? Ilo ja tyytyväisyys omaan itseen. Oman kovan työn näyttäminen. Pakaroiden ihaileminen. Kyllä, luit oikein. Osaltaan tämä liittyy tietenkin mun kisaamiseen, toisaalta vallitseviin kauneusihanteisiin. Ihailen hyviä pakaroita ja minullakin on hyvät sellaiset. Miksen silloin näyttäisi niitä? Järvinen kysyy ja lisää hakevansa myös reaktioita ja huomiota.