Mitä ihmettä? Satakiloiset siskot -sarjan tähti laihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman 1000 Sister -realityohjelman TLC-televisiokanavalta. Ohjelman nimi tuli siitä, että kaksikko painoi yhteensä 1.000 paunaa, eli 450 kiloa. Amy Slaton sai pienen pojan sarjan toisella tuotantokaudella.

Nyt hän on onnistunut laihduttamaan lihavuusleikkauksen avulla. Hänelle on kertynyt runsaasti ylimääräistä ihoa, joka hankaloittaa elämää. Amy haluaa ihosta eroon, sillä se on myös esteettisesti epämiellyttävän näköistä. Hän haluaa olla täysillä pienen poikansa elämässä.

Amy on alkanut kuntoilla. Hän on myös löytänyt klinikan, jolla hän voisi suorittaa haluamansa ulkonäkömuutokset. Hän haluaa eroon kaksoisleuastaan, alleista, vatsamakkaroista ja parantaa rintojensa ulkonäköä. Hän haluaa näyttää ja tuntea olonsa terveeksi.