Jasper Pääkkösen kaunis puoliso upeassa kuvassa: ”Raskauteni viimeinen täysikuu”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaistähti Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat odotavat parhaillaan esikoistaan. Pariskunta on jakanut kuluneiden kuukausien aikana tilannepäivityksiä raskaudesta muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt Alexandra Escat on jakanut Instagramissa näyttävän kuvan, jossa hänet nähdään pitelemässä raskausvatsaansa sängyllä. Kuvatekstissä espanjalais-filippiiniläinen malli paljastaa raskauden olevan jo loppuvaiheilla. Samalla hän kuvaili tarkemmin tunteitaan lapsen syntymisen lähestyessä.

– Raskauteni viimeinen täysikuu. En voi uskoa, että yhdeksän kuunkiertoa on jo kulunut. Tämä on ollut kaunis ja rikastuttava kokemus, Escat kirjoitti.

– En malta odottaa viimeistä yllätystä, parasta joululahjaa ikinä, laulaja Tanit Navarron Al Otro Lado De La Piel -kappaleen lapselleen julkaisussa omistanut Escat jatkoi.