Satakiloisten siskojen Tammy erosi poikaystävästään – miehen fetissi paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan edelleen Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat. Hän tapasi hiljattain miehen, jolla on ylipainoisten naisten fetissi. Nyt Tammy on jättänyt hänet.

Yli 300-kiloinen Tammy onnistui laihduttamaan 27 kiloa hoitolaitoksessa kahden kuukauden aikana. Hän on kotiutumisensa jälkeen lihonut uudelleen. Tammyn sisko Amy yrittää kannustaa naista liikkumaan enemmän. Hän on ollut muiden perheenjäsenten tavoin huolissaan Tammyn suhteesta mieheen, joka on mieltynyt sairaalloisen lihaviin naisiin.

– Erosimme. Voit sanoa, että minä jätin hänet. Kyllästyin tappelemaan hänen kanssaan. Hän lupasi tukea minua huonon itsetuntoni ja epävarmuuksieni kanssa. Valitettavasti luotan liian helposti ihmisiin, Tammy kertoi.