Spider-Man -tähdet Tom Holland ja Zendaya seurustelevat – tuottaja yritti estää suhteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreimpien Spider-Man -elokuvien päätähdet Tom Holland ja Zendaya seurustelevat myös tosielämässä. Parin suhteesta on huhuttu jo jonkin aikaa, ja taannoin he vahvistivat medialle seurustelevansa.

Nyt Spider-Man -elokuvien tuottaja Amy Pascal on paljastanut yrittäneensä laittaa kapuloita rattaisiin nuorenparin suhteelle. Tuottajassa herätti epävarmuutta se, että myös aikaisemmat Hämähäkkimies-tähdet, Tobey Maguire ja Kirsten Dunst sekä Andrew Garfield ja Emma Stone alkoivat seurustelemaan elokuvien kuvauksissa. Kummassakin tapauksessa suhteet päättyivät myöhemmin.

– Pidin Tomille ja Zendayalle erikseen puhuttelut antaessamme heille roolit: ”Älkää tehkö niin. Yrittäkää hillitä itsenne”. Annoin saman neuvon Andrewille ja Emmalle, että seurustelu vain monimutkaistaisi asioita. He kaikki painoivat neuvoni villaisella, Pascal avautui New York Times -lehdelle.

Tobey Maguiren ja Kirsten Dunstin lyhyt suhde ja ero oli herättänyt aikoinaan huolta ensimmäisten Hämähäkkimies-elokuvien ohjaajassa, Sam Raimissa. Huoli oli kuitenkin lopulta turhaa, sillä ero ei haitannut kaksikon yhteistä kemiaa kuvauksissa.