Chris Pratt näyttelee sarjakuvista tuttua Karvinen-kissaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien yllätykseksi Chris Pratt kiinnitettiin taannoin Super Mario -pelihahmon ääninäyttelijäksi tulevaan elokuvaan. Nyt Marvel-tähti on kiinnitetty esittämään toista 80-luvulla maailmanlaajuiseen suosioon noussutta hahmoa.

Chris Pratt tulee toimimaan Karvinen, eli Garfield -kissan ääninäyttelijänä tulevassa animaatioelokuvassa. The Hollywood Reporter -lehden mukaan elokuvaa työstävät Sony-yhtiölle Disneyn Keisarin uudet kuviot -elokuvasta tunnetut Mark Dindal ja David Reynolds.

Jim Davisin luoma Karvinen esiintyi sanomalehtisarjakuvissa ensi kerran vuonna 1978. Sittemmin lasagnea rakastavasta ja maanantaina vihaavasta oranssista kissasta on tullut maailmanlaajuinen suosikkihahmo. Karvinen on seikkaillut valkokankaalla aikaisemmin kahdessa elokuvassa, joissa hahmon ääninäyttelijänä toimi Bill Murray.