George Michael sai viimein oman hautakiven – kuolemasta jo viisi vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu poptähti George Michael kuoli viisi vuotta sitten jouluna kotonaan Englannissa. Poptähden hauta on saanut vasta nyt hautakiveen merkinnän hänen henkilöllisyydestään. Hauta sijaitsee Lontoossa Highgate Cemetery -nimisellä hautausmaalla.

Kivessä on artistin syntymänimi, Georgios Kyriacos Panayiotou. Nimeä ei ole kaiverrettu aiemmin, koska sen on pelätty houkuttelevan turisteja liikaa haudalle, The Sun uutisoi. Kerroimme jo aiemmin, että hänen hautajaisensa viivästyivät useilla kuukausilla, koska tähden kuolemaan liittyi niin paljon selvittämättömiä asioita. Sittemmin hänet saatiin lopulta haudattua kuolinsyyn selvittyä.

George Michaelin kuolemaan epäiltiin liittyvän päihteitä, mutta ruumiinavauksessa selvisi, ettei näin ollut. Asiantuntija varmisti, että tähti kuoli luonnollisista syistä. Yhdeksi kuolinsyyksi todettiin rasvamaksa, joka voi johtua alkoholin käytöstä tai diabeteksesta. Hänellä oli lisäksi sydänlihassairaus ja sydänlihastulehdus, jotka aiheuttivat lopulta sydämen pysähtymisen.