Kirjapaljastus: Televisioyhtiö maksoi täydellisen naisen vierotuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti ja Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa alkukausilla esiintynyt Kim Richards on paininut alkoholiongelmien kanssa vuosia. Naisen historiaan kuuluu myös lääkkeiden väärinkäyttöä. Vieroitushoidoissa ravannut kaunotar on huhujen mukaan sortunut kerta toisensa jälkeen juomaan.

Beverly Hillsin täydellisiä naisia tuottava Andy Cohen on kertonut uudessa Not All Diamonds and Rosé -kirjassaan, että ohjelman televisioyhtiä Bravo maksoi Kim Richardsin hoitojakson vieroitusklinikalla. Yhtiö halusi naisen eheytyvän ja esiintyvän ohjelmassa entiseen malliin siskonsa Kyle Richardsin rinnalla.

Loppujen lopuksi ongelmallinen tähtönen on saanut kenkää realitysarjasta, eikä häntä nähdä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan uusimmilla tuotantokausilla. Hän on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Bravon järjestämästä vieroitushoidosta uutisoi Page Six -lehti.