Darude sai koronan – joutui perumaan esiintymisiään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva suomalainen konemusiikkiartisti ja DJ-tähti Darude on joutunut perumaan suunniteltuja esiintymisiään. Syynä on artistin saama koronavirustartunta. Tapauksesta tiedotettiin Daruden Facebook-sivulla.

Facebook-julkaisun mukaan Darudelle, eli Villa Virtaselle, tehdyn koronatestin tulos oli positiivinen. Muusikko joutuu siksi nyt eristäytymään, minkä seurauksena kolme suunniteltua keikkaa joudutaan perumaan. Esiintymiset olisivat olleet Yhdysvaltojen Las Vegasissa, Dallasissa ja Houstonissa.

Facebook-julkaisun mukaan artistin edustajat käyvät parhaillaan neuvotteluja korvaavista esiintymisistä. Darude tunnetaan erityisesti jättihitiksi ympäri maailmaa nousseesta trance-kappaleestaan Sandstorm. Hitin suosio jatkuu edelleen 22 vuotta sen alkuperäisen julkaisun jälkeenkin.