Olivia Culpon rintavako varasti huomion jouluna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Taannoin Kreikassa lomaillut missikaunotar on viime aikoina lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Taannoinen Miss Universum julkaisi joulun kunniaksi itsestään kuvasarjan, jossa hän poseeraa muun muassa avoinaisella kaula-aukolla varustetussa paidassa, joka nosti hänen rintavakonsa vääjäämättä kuvan pääosaan.

Taannoin Olivia Culpo kertoi, että nykyään hän pyrkii syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Etenkin kuluneen vuoden aikana Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Tänä vuonna Culpo pääsi toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.