Farmi Suomi -realitysarjan maalaistalo tuhoutui tulipalossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pieksämäellä sijaitseva vapaa-ajanasuntona käytössä ollut Maalaistalo Sipilä tuhoutui tulipalossa tiistaina. Talo ja sitä ympäröivä maatila olivat tulleet tullut tutuksi monille televisiokatsojille suositusta realitysarjasta Farmi Suomi.

Pelastuslaitos sai Pieksämäen Lehden mukaan hälytyksen palosta tiistaina ennen kello 23. Talossa ei ollut syttymishetkellä ihmisiä, ja henkilövahingoilta vältyttiin. Syttymissyy ei ole tiedossa.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle oli kaksikerroksinen rakennus jo ilmiliekeissä. Palo ei kuitenkaan uhannut päärakennuksen viereisiä rakennuksia. Maalaistalon jälkisammutukset jatkuivat pitkälle yöhön.

Sata vuotta vanha Maalaistalo Sipilä sijaitsi Venetmäen kylässä. Farmi Suomi -ohjelmassa 12 julkisuuden henkilöä kilpaili 30 000 eurosta asumalla maatilalla 30 vuorokauden ajan, suorittaen samalla erilaisia teemaan liittyviä tehtäviä. Sarjan kolmas tuotantokausi esitetään Nelosella vuonna 2022.