Pidätetyllä huumepusseja sukuelimen ympärille – kiisti olevan hänen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa pidätettiin taannoin mies, joka yritti piilotella huumeita yllättävällä tavalla. Poliisin mukaan huumeita sisältävät pussit oli kääritty hänen sukuelimensä ympärille.

34-vuotias pidätetty oli matkustajana autossa, jonka poliisi pysäytti lauantaina 18. joulukuuta Clearwaterissa. Ajoneuvo pysäytettiin, sillä sen ajovalot eivät olleet päällä. Matkustajalle tehtiin ruumiintarkastus auton penkin alle piilotetun aseen vuoksi.

Poliisin mukaan pidätetty oli käärinyt sukuelimen ympärille kokaiinia ja metamfetamiinia sisältäneitä pusseja. Mies oli pidätyshetkellä väittänyt viranomaisille, etteivät huumeet kuulu hänelle. Selitys ei The Smoking Gun -sivuston mukaan mennyt läpi, vaan häntä syytetään nyt huume- ja ampuma-aserikoksista.