Jethro Rostedtin elämäntaparemontti jatkuu – nyt jäi tupakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää aiemmin luotsannut turkulainen kiinteistömoguli ja ravintoloitsija Jethro Rostedt on laihtunut vuodessa useita kymmeniä kiloja. Nyt mies kertoo tehneensä lisää terveiden elintapojen ratkaisuja ja hän on jättänyt tupakan.

– Tää kuva on siltä ajalta kuin vielä söin hattaraa ja poltin shishaa. Nyt en enää polta. Neljä kuukautta ilman tupakkaa ja voin kertoa, että kannatti lopettaa. Kiva herätä aamuisin kun saa happea. Älä säkään polta, Jethro kirjoittaa Instagramissa.

– Se ei toimi, että polttaa vaan kännissä. Ei ainakaan mulla toiminut, mies vielä muistuttaa.

Hän laihdutti muutama vuosi sitten yli 30 kiloa. Mies kertoi käyneensä kuntosalilla tai juoksumatolla lähes päivittäin. Hän kehoittaa ihmisiä tarkkailemaan syömisiään ja kontrolloimaan nälkää. Jokaisen tulisi hänen mukaansa liikkua päivittäin vähintään tunnin verran, vaikka varoittaakin alun olevan hankalaa. Laihduttajien on hyvä lisätä veden juomista ja pitää kiinni tavoitteistaan.