Miljoonia euroja kauneusleikkauksiin – nyt tosielämän muovinuket tapasivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusleikkauksilla itsensä muokanneet ihmiset ovat kuin kokonaan uusi rotu. Heidät tunnistaa äärimmäisyyksiin viedyistä kasvonpiirteistä ja kehon osista. Yksi tunnetuimmista muovinukkea muistuttavista julkisuuden henkilöistä on Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva Justin Jedlica. Hän on käyttänyt kauneusleikkauksiin miljoona dollaria.

Nyt Jedlica on tutustunut Mateo Blancoon, joka on pumpannut kehoaan muovilla plastikkakirurgian avulla. Kun Mateo ja Jedlica astelevat altaalle, on siellä enemmän muovia kuin uimapatjoissa. Mateon takamus vetää vertoja jopa jättipakaroistaan tunnetuille Kardashianeille.

Hän on käyttänyt noin 15 kauneusleikkaukseen 100.000 dollaria, mutta muokkaukset ovat vasta alkuvaiheessa. Pelkästään hänen peppuaan on kohotettu kolme kertaa. Mateo suunnittelee muun muassa rintaimplantteja, kasvojen kohotusta ja uutta takapuolen kohotusta. Jopa Justin Jedlica kummastelee, kuinka pitkälle Mateo meinaa mennä. Hän näyttää jo nyt todella keinotekoiselta.