Sabina Särkkä pulahti biksuissa avantoon – ja pyöri lumihangessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realityohjelmissa viime vuosina nähty Sabina Särkkä tuli suomalaisille tutuksi vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Taannoin avioitunut mallikaunotar jakaa aktiivisesti elämäänsä sosiaalisessa mediassa, jossa nähdään nyt vuodenvaihteen kunniaksi tavallista hyytävämpää menoa.

Tuoreessa päivityksessään mallikaunotar esittelee miten hän pulahtaa avantoon kahdessa eri videossa, ja kolmannessa vuorossa on pulahdus lumihankeen. Kuvatekstissään Sabina pohtiikin kumpaan menee mieluummin, hankeen vai avantoon. Hänen suosikkinsa näistä kahdesta on avanto. Loppuvuodesta 2021 Särkkä piti hieman taukoa sosiaalisesta mediasta ja se tuli varmasti tarpeeseen.

– Mä oon viime viikkoina ottanut vähän lomaa somesta ja keskittynyt muihin juttuihin. Pakko myöntää, että on tehnyt niin hyvää mielelle ja keholle. 3 Siis some on magee paikka, mutta joskus on kiva ottaa siitä maailmasta hieman etäisyyttä. Ja varmaan ei edes hirveen moni huomannut mun poissa oloa täällä. :D Ihanaa viikonloppua kaikki! Muistakaa nauttia hetkistä, Sabina Särkkä kertoi taannoin.