Ellen Jokikunnas upeissa lomakuvissa – paljasti kauhun hetket vedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Ellen Jokikunnas on viettänyt vuodenvaihdetta Thaimaan lämmössä. Tähti on matkansa aikana jakanut Instagramissa aurinkoisia rantalomakuvia. Niistä ilmenee muun muassa se, että Jokikunnas joutui yllättävään kohtaamiseen paikallisen luonnon kanssa.

– Olen käynyt muutaman kerran aiemminkin Similansaarilla, mutta eilen kävi ensimmäistä kertaa sellainen juttu, että viereeni uiskenteli upea nuori valkopilkkahai, Jokikunnas kirjoitti.

– En ole moista ennen kokenut. Toki vähän aiemmin olin saanut vuotavan haavan isovarpaaseen potkaistuani rannalla jalan koralliin. En tiedä houkutteliko veri vai mikä, mutta hai oli tosi rauhallinen ja herttainen, myös sen jälkeen kun muut vedessäolijat huomasivat sen ja tulivat seuraamaan kaunista otusta läheltä, tähti jatkoi.

Jokikunnaksen jakamat lomakuvat oli otettu Similanin saarten kuvankauniissa ympäristössä. Juontajatähti lomailee Thaimaassa puolisonsa Jarin ja ystäviensä kanssa. Jokikunnaksen mukaan maahan pääsyyn vaadittiin verkon kautta haettava erityinen Thailand pass.