Harri Moisio ja podcast-tähti vahvistivat suhteensa – yhteiskuva someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harri Moisio on tullut tunnetuksi Radio Rockin juontajana ja Temptation Island Suomi Extran analyysisetänä eli kommentaattorina. Nyt Moisio on paljastanut seurustelevansa podcast-juontajana tunnetun Vivian Nickin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa jo aikaisemmin huhuttu suhde sai vahvistuksen Instagramissa. Harri Moisio jakoi kuvan, jossa hän ja Vivian Nick poseeraavat yhdessä joulupukkinuken kanssa. Myös Nick jakoi yhteiskuvan omalla Instagram-tilillään.

– Kuvassa kaunotar, joulupukki ja joku peikko. Hyvää uutta vuotta, Moisio kirjoitti.

Muun muassa Cosmopolitanin kolumnistina tunnetuksi tullut Vivian Nick juontaa äitiysaiheisiin keskittyvää Hey Baby -podcastia. Hän erosi hieman yli vuosi sitten entisestä kumppanistaan, jonka kanssa hänellä on yhteinen tytär. Moisio erosi ex-vaimostaan vuonna 2006.

PÄIVITYS: Julkaisujärjestelmä antoi Temptation Island Suomen hashtagillä juttuun aluksi ohjelman juontaja Sami Kurosen kuvan, jonka mm. Facebook ehti ottaa jakojensa kuvaksi ennen juttukuvan vaihtamista. Tästä syystä joissain jaoissa voi vielä näkyä grillimestari Sami Kurosen kuva. Toimitus pahoittelee. Kuronen ei siis ole jutussa mainittu podcast-tähti.