IKEA alkaa toimittaa lihapullia myös Vantaalla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

IKEA laajentaa ruoka-annostensa kotiinkuljetuksen Espoosta nyt myös Vantaalle. Tilattavissa ovat IKEA-ravintoloista tutut lihapyörykät ja vegaaniset lihattomat pyörykät. Toimitusalue on noin seitsemän kilometriä tavaratalojen lähialueella.

Yhteistyö Woltin kanssa aloitettiin 16. joulukuuta ensimmäiseksi Espoossa. Tilaukset tehdään Woltin sovelluksen kautta. Annosten hinnat ovat samat kuin IKEA-ravintoloissa ja toimitus on ilmainen.

Tilausvalikoimassa ovat sekä Espoon että Vantaan tavaratalojen ravintoloista tuttuja annoksia: pääruoista liha- ja lihattomat pyörykkäannokset, jotka ovat saatavilla myös lastenannoksina, sekä lohi- ja kanafileeannokset. Lisäksi tilattavissa on klassikkojälkiruokia, kuten Daim-kakku ja kanelipulla sekä IKEA-ruokajuomia.