Joulu näkyi Suomen virallisella listalla – kärkikymmenikössä seitsemän joululevyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulu näkyy kuunnelluimpien artistien, levyjen ja kappaleiden listoilla niin Suomessa kuin maailmallakin. Esimerkiksi Suomen virallisen listan albumit -osion tuoreesta kärkikymmeniköstä suurin osa on joululevyjä.

Vuoden 2021 viimeisen albumilistan ensimmäistä sijaa pitelee Suvi Teräsniskan Tämä maailma tarvitsee Joulun, toisella sijalla on Sian Everyday is Christmas ja kolmannella Michael Bublén Christmas. Kärkikymmenikössä onkin vain kolme albumia, jotka eivät suoranaisesti liity jouluun.

Sama teema jatkuu myös viikon 52 singlelistalla. Ensimmäisellä sijalla on Haloo Helsingin Cantores Minoresin kanssa tekemä Joulun kanssas jaan ja toisella sijalla Sian Snowman. Kolmatta ja neljättä sijaa pitelevät jouluklassikoiksi muodostuneet Mariah Careyn All I Want For Christmas is You ja Whamin Last Christmas.

Viikon 52 albumilista:1. Suvi Teräsniska – Tämä maailma tarvitsee joulun2. Sia – Everyday is Christmas3. Michael Bublé – Christmas4. Eri esittäjiä – Joulu5. Adele – 306. Mariah Carey – Merry Christmas7. Haloo Helsinki! – Älä pelkää elämää8. Suvi Teräsniska – Joulun henki9. Behm – Draaman kaari viehättää10. Antti Tuisku – Minun jouluni