Uskomaton suoritus! Mies laihtui yli 105 kiloa alle vuodessa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa, Marionin kaupungissa asuva Mike, osallistui Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman kuvauksiin. Hänen tarinansa edustaa onnistuneiden potilaiden kastia. Mikella on ollut apunaan hänen vanhempansa, joista äiti kokkaa terveelliset ruoat ja isä auttaa kuntoilussa.

Mike on laihtumisensa myötä onnistunut saavuttamaan elämäniloaan takaisin ja hankkimaan työpaikan. Miehen sinnikkyys palkitaan tohtori Nowzaradanin vastaanotolla. Vaa’an lukemat näyttävät siellä pelkästään edistystä parempaan. Hän on laihtunut yli 105 kiloa 11 kuukauden aikana.

Syömishäiriöt ovat yleensä mielenterveysongelmiin liittyviä, joten Mike on hankkinut apua myös psykoterapian avulla. Kun mies jatkaa laihtumista samaan tahtiin, voi hänelle lopulta suorittaa ihonpoistoleikkauksen liikunnan helpottamiseksi.