Addison Rae julkaisi näyttävän kuvakoosteen lomareissusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja Addison Rae oli taannoin TikTokin kolmanneksi seuratuin henkilö peräti 85 miljoonalla seuraajallaan, kun hän sai yllättäen bannit somepalveluun. Tuolloin Rae jakoi kuvan tilanteesta Twitterissä ja kertoi saaneensa pysyvän porttikiellon palveluun.

Tällä kertaa Addison on seurannut lukemattomien muiden julkkisten mallia ja julkaissut lomareissustaan upean kuvasarjan, jossa hän poseeraa muun muassa Turks- ja Caikossaarilla biksuissa ja on pulahtanut myös uimaan. Samassa yhteydessä hän julkaisi myös videon tyylikkäästä uimahypystään.

Tiktok ei lopulta voinut antaa suosikkitähdelle pysyvää porttikieltoa, joten hänen tilinsä palautettiin normaaliksi. Syytä sekoiluun ei tiedetä. TikTok saattaa langettaa pysyvän porttikiellon käyttäjälle, joka on jakanut esimerkiksi väkivaltaista, seksuaalista, itsetuhoista, viharikoksia tai kiusaamista sisältävää materiaalia.