Kittilän Snow Village -lumikylä avattiin jälleen – tällä kertaa teemana tulevaisuus ja avaruus

Matkailu · Tim Isokivi

Kittilässä sijaitseva Lapland Hotels SnowVillage -lumikylä on suosittu lomakohde niin kotimaisten kuin ulkolaisten matkailijoiden keskuudessa. Tänä vuonna SnowVillagessa vietetään jo lumikylä 20. juhlavuotta.

Lapland Hotels SnowVillagen talvikauden 2021-2022 teemana on tulevaisuus. Lumikylään on rakennettu muun muassa yksityiskohtainne tulevaisuuden rautatieasema ja avaruusalus. Jäästä ja lumesta muotoillut veistokset vetoavat tänä vuonna erityisesti scifin ystäviin.

Lumikylästä löytyy jälleen muun muassa 100-paikkainen jääravintola, näyttelytila ja lumihotelli svitteineen. Kylän marraskuun alussa aloitettuun rakentamiseen tarvittiin noin 40 000 kuutiota lunta ja 250 000 kiloa jäätä. Sitä rakentamassa oli 35 jää- lumirakentajaa.

AIkaisempina vuosina maailma hämmästystä herättäneen SnowVillagen teemoina ovat olleet esimerkiksi Game of Thrones ja makromaailma. SnowVillage on 3. huhtikuuta saakka ja ravintolapalvelut 10. huhtikuuta saakka.

https://www.facebook.com/snowvillage.fi/videos/3152546121625240/